Ledige stillinger

 

Ser du gull der andre ser gråstein?

 

Borstad_stillingsannonse_web.jpg

 

Etterspørselen etter våre tjenester og løsninger er økende og vi ønsker å styrke vår posisjon i markedet med en ny, løsningsorientert selger som ser verdien i å utvikle avfall til en ressurs.

 

Vi søker etter deg med følgende egenskaper

  • Du bør helst ha erfaring fra transport- eller avfallsbransjen, men det kan kompenseres ved at du lærer fort.
  • Du liker å finne løsninger der kunder har utfordringer
  • Du er god på å bygge relasjoner og skape tillitt
  • Du trives i en jobb der du er like mye ute hos kundene som inne på kontoret
  • Du er strukturert og analytisk
  • Du har en strategisk tilnærming til det å skape resultater
  • Du er komfortabel og stødig med digitale verktøy
  • Du evner å være en god rådgiver til eksisterende kunder, i like stor grad som du er en selger til potensielt nye kunder

 

Børstad-konsernet har vært i stadig vekst siden oppstarten av selskapet i 1942. Vi har flere datterselskaper som i større og mindre grad komplementerer driften i morselskapet. Som selger i Børstads Transport AS, klarer du å utnytte dette til fordel for våre kunder og selskapenes merkevare.

Hos oss vil du være i kontakt med større nasjonale og utenlandske selskap, men like mye lokale bedrifter og privatpersoner. Vi kan tilby en variert arbeidshverdag hvor ditt hovedfokus vil være betjening og salg hos eksisterende kunder, men også nysalg hos nye kunder, i svært ulike bransjer og kundesegmenter.

Hos oss vil du få svært kompetente og fagsterke kollegaer som sammen bidrar til at vi skal være best i våre fagfelt. Du kommer til å jobbe tett opp mot våre avdelingsledere for å utvikle og gjennomføre markedstiltak.

 

Arbeidssted: Stjørdal

For spørsmål, kontakt: Karl Peder Bjerve, tlf. 480 82 405
CV med søknad sendes til karlp@borstad.no

Søknadsfrist: 15. februar 2019

 

 


 

Vi trenger deg som kjører med et smil

I trafikken skal vi samarbeide og finne plass for alle som vil fram uten å plage andre. Vi vil at våre sjåfører skal oppleve som et hyggelig innslag i den daglige trafikken, og søker folk til følgende stillinger: